sol kanske?

När man är här på Ven så håller man stenkoll på väderleksrapporterna. Dels för att man ska veta vad man kan väntas hitta på under dagen, och dels hur mycket man får göra på jobb om man ska jobba. Man är helt beroende av vädret när man är här. Utan sol INGET att göra. Här på ön växlar vädret väldigt fort, snabbare än på fastlandet..
Idag blåser det och solen tittar fram lite då och då. Det kan nog sluta lite hur som helst idag.

Jag fick precis en rapport hemifrån. Hundarna har blivit lite förkylda. Mest Dessie, hon är lite nere och snarkar imellanåt. Inte sånna snarkningar som hon hade när hon hade kvalster i nosen utan mildare. Ni vet när man är lite förkyld och det e lixom lite stopp i näsan så kan man låta lite konstigt ;) Så e hon. Mamma ska hålla koll så hon äter och dricker och tempa henne några dagar nu så det inte blir värre. Annars är det bara vila som står på hundarnas schema :)

Hundarna, mamma och hennes kille Hasse kommer förresten in här på torsdag och ska fira midsommar här. Både jag och syster jobbar på midsommar så vet inte hur mycket firande det blir, men man får vara glad för det lilla :) Och vi får ju träffa vovvarna :D Och Hasse kan förhoppningsvis fixa routern så jag kan lägga upp lite nya bilder :)

Hörs senare!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0