Halva tiden har gått

Nu har jag snart varit på gården en halv vecka. Det känns som flera veckor! Jag trivs jätte bra. Jag e omringad av hundar och hästar och lite katter och höns. Även om jag ibland e själv e jag inte själv ;)
Idag fick jag äntligen min kamera att fungera och tog lite bilder. Bilderna kommer ut när jag kommer hem och kan lägga de på min dator :)

Jag har börjat tids en ponny här på gården. En kul, känslig och pigg liten kille. Väldigt rolig. Jag ska antagligen rida honom ca 2 ggr i veckan framöver. Ska se om jag kan ta en bild på honom så ni får se honom :) Edison heter han.

Jag har gjort illa mitt finger. Skulle ta in en hingst som har väldigt mycket överskottsenergi. Han gick i en ny hage som han inte gillade så han försökte slita sig. Grimdkaftet slet av en bit skinn från mitt finger. Det gjorde jätte ont. Jag fick hjälp att lägga om det sen tänkte jag inte mer på det. Igår började det bli infekterat och idag har hela fingret börjat svullna upp. Så imorgon ska jag be en i stallet kolla det. Hon e sjuksköterska. Det finns en risk att jag behöver penicillin men vi får se.

Nu ska jag och hundarna snart sova. Bjuder på en bild på Tempo.


RSS 2.0