Tidig morgon

Just nu sitter jag och försöker få något i magen vid frukostbordet. Det är inte det lättaste.
Om en halvtimme ska jag köra ut i stallet och rida den svarta springaren. Jag ska förhoppningsvis hinna rida ut med Gabbi och en till i stallet. Det är ju så fint väder!

När jag är klar i stallet ska jag köra hem och duscha och kanske slänga något i magen för att sen köra ut till Pepino med pojkvän och familj. Det är hingstvisning där kl 1. Ska bli roligt att träffa hästarna igen och att få se hingstarna visas upp. Hästarna tycker att det är så himla roligt så det blir en del hopp och skutt. Pappa eller jag ska fota om jag kan komma ihåg att plocka med kameran. Hoppas det blir lite fina bilder som man kanske kan förstora och ha på väggen! Jag brukar göra det med bilder på hundarna. Jag har några stycken på väggarna nu så det kanske skulle pigga upp med några hästar där uppe också! :)

Flyttar halvt hemifrån

Nu har den näst sista riktiga veckan hos mamma gått. Den 25e april flyttar jag till ven och sen till hösten flyttar jag permanent hem till pappa av förståeliga skäl. Förhoppningsvis hittar jag ett jobb och kan flytta till ett eget ställe ganska fort.
Det betyder att jag inte kommer träffa mina vovvar så mycket som innan. Jag kommer försöka fortsätta träna och ställa de som det ser ut nu iaf.

Det kommer nog kännas konstigt lixom. Jag tror det hade varit lättare för mej att flytta hemifrån helt direkt. Nu måste jag lixom flytta hemifrån 2 gånger. Men den som väntar på nått gott ;)

Jag pratade med min chef igår och fick reda på en massa saker. Jag ska börja jobba den 26e april så jag måste flytta dit den 25e. Fick reda på lite om de jag ska jobba med och hur jag kommer jobba i maj. Hundarna ska följa med mej och vara på ven från den 25e tills Valborg, det blir mysigt!
Jag har en del att fixa innan jag ska flytta dit. Måste bl.a. Till Telia och fixa nått fint tillägg på mitt abonnemang så jag kan smsa och ringa för samma pris fast jag har dans teckning. Måste också fixa nått internet till min dator också. Vi får väl se hur mycket det kommer kosta.

Det ska bli spännande och roligt i sommar men sorgligt att inte kunna träffa hundar, kompisar och pojkvän när jag vill.. Men det kommer lösa sej!

Nu sitter jag vid tvn och väntar på att pojkvännen ska komma så ska vi ha fredagsmys!

Puss&Kram

Fin häst och fint väder

Igår red jag Shiny och mamma fotade. Det blev fina bilder i det fina vädret och Shiny va väldigt fin!

Mammas killes dotter Julia var med och fick rida. Hon är väldigt duktig och red helt själv.
Sen fick hon skritta ut en runda och jag gick med och höll i honom. Sen red vi lite på gabbis två söta hästapollen också. De tyckte nog också det va skönt att få röra på sej lite i vårsolen.

Idag har jag och hundarna gått en lång och skön runda. Vi va nog ute i 1,5 timme och gick. Hundarna sover nu som två söta stockar ;)

Imorgon får vi försöka fylla dagen med lite tand och klovård och en lång runda igen. Jag hittar inte mina träningsskor hos mamma så får väl traska bort till pappa och se om jag hittar de där.

RSS 2.0