13/9

Dagen började lungt som alla dagar med att vi mockade. Sen skulle jag o Gabbi rida Pampie o Pk. Ida va på banan samtidigt med Dixi (som jag red igår). Dixi börgade tramsa sej så Ida svängde till vänster men han ville ente så hon fortsatte. Dixi reste sej o gick omkull med Idas fot under. Jag, Gabbi o en tjej till som va på banan hoppade av o gick fram till henne för hon låg kvar. Allt gick bra tillslut o hon gick runt med foten lindad hela dagen. När jag o Gabbi skulle fortsatte märkte jag att Pk va halt. Han har ömmat lite i framhovarna för han har inga skor men detta va regällt. Vänster fram. Jag sa till Pia hon sa att vi skulle skritta en runda ist:) Sen nästa gång hovslagaren kommer ska Pk få skor.

 

 

 

När vi kom tbx till gården skrittade vi Cuck o Ca Doro. Dom ska till veterinären imon o kolla deras ben o Chucks hosta. Hoppas allt e bra så vi kan börja trava dom :)

 

När allt va gjort satte vi oss i stallgången för att kela lite me vovvarna. Plötsligt hör vi massa smällar o trodde att en häst bara bråkade lite men så såg vi hur ett hästben hängde ut över en boxdörr. Som tur va fick han loss benet ganska snabbt men han fick ett långt sår på benet. Vi kylde benet me vattenslangen i 20 min sen sen la vi om såret. Tur att det ente blev en värre skada.

 

Här kommer lite bilder från idag:)

 

Jag o Ca Doro

 

Pampie

 

 

Pk!

 

puss&Kram

RSS 2.0